Shopkeeper

Posted in Men at work, Portrait, Turkey

Description

Leave a Reply

Your email address will not be published.

7 comments on “Shopkeeper
 1. MILINKOVIC says:

  Heart-warming image, I love his hat! What country?

 2. Nil says:

  Is dat ook Turkije?

  Lijkt heerlijk op zo van die rommelige winkeltjes die we daar in de buurt hadden waar je echt bijna alles kon kopen… Van schoolgerief over keukengerief, kuisproducten, lampen en noem maar op… In ‘onze’ buurt zijn die allemaal al lang verdwenen – samen met de vriendelijke eigenaars… Nu zijn het netjes gescheiden, ‘westerse’ winkels – als er tenminste niet de zoveelste bank in de plaats is gekomen… ๐Ÿ™

  • Ja Nil, Turkije!
   Daar zijn nog van die kleine winkeltjes van Sinkel. Ik zie ze ook nog in Barcelona en geniet er van bij een familiebedrijfje te kopen. Het is echter “de vooruitgang”, vandaag de dag gaat men naar de super of koopt men snel maar wat bij Amazon & Co.

   • Nil says:

    Ter verduidelijking – met ‘onze’ buurt bedoelde ik Istanbul ๐Ÿ™‚ Toen een nogal veraf gelegen buitenwijk, nu ondertussen een ‘bruisende’ zakenbuurt… Hier in Belgiรซ zou je zo’n winkel met een teleskoop moeten zoeken, vrees ik… ๐Ÿ˜‰

 3. rxfrazier says:

  Great expression & eyes.

%d bloggers like this: